Lieve gasten,

Dolblij zijn we dat we jullie weer mogen ontvangen!

Onze reserveringsmodule is aangepast aan de 'samen-tegen-corona' beperkingen. Wij houden dit continu bij en passen aan zodra het wijzigt. We hebben de beschikbare tijden ingedeeld in shifts om toch zo weinig mogelijk gasten te moeten teleurstellen. Dit kan betekenen dat het gewenste tijdstip niet beschikbaar is, probeer dan het dichtstbijzijnde tijdstip of een andere dinnershift. Ook de groepsgrootte is niet standaard beschikbaar ivm de regelgeving, bel of mail ons gerust, wij zorgen voor een oplossing op maat.

Ook voor de borrel in James' moet je reserveren. Om de spontaniteit waar we zo van houden te bewaren, mag je ook aan de deur reserveren. Het is echter raadzaam om opstoppingen en teleurstellingen te voorkomen om dan toch nog even snel online te reserveren.

Geen plaats en toch zin in James'? onze BBQ extravaganza's en het James' Thuismenu blijven ook na 1 juni beschikbaar om af te halen tussen 16u en 18u.

Cadeaubon kopen

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.